LAU – Liberal Alliances Ungdom

Er du under 30 år kan du blive medlem af Liberal Alliances Ungdom – i daglig tale kaldet LAU.

LAU er Danmarks hurtigst voksende politiske ungdomsorganisation.

Skærmbillede 2016 10 03 kl. 10.08.22

Ved skolevalget i 2015 blev Liberal Alliance det tredie største parti med 11% afstemmerne – til trods for at der var mange skoler, som LAU ikke nåede at besøge. Vi glæder os meget til skolevalg ’17, hvor vi forventer et endnu bedre resultat. 

Liberal Alliance Ungdom er for dig, der ser frihed som en menneskeret.

Læs mere om LAU på deres egen hjemmeside HER


Det koster kun 100 kroner om året og dækker både medlemsskabet af LAU og af Liberal Alliances partiorganisation, herunder lokalafdelingen i Faxe Kommune. 

Du får med andre ord tre medlemsskaber for kun 100 kroner om året.


LAU Faxe – Vores STØRSTE ønske i 2016

logo laDer er mere end 30 lokale afdelinger af Liberal Alliances Ungdom i Danmark, men vi har endnu ikke fået etableret LAU Faxe.

Vi har brug for at organisere de liberale unge mennesker i Faxe Kommune – både for at blive klogere på hvilke muligheder og ønsker, ungdommen har til fremtidens Faxe Kommune, men også for at hjælpe politisk engagerede mennesker godt igang. 

Vil du være med til at etablere LAU Faxe og har du ambitioner om at være med til at forme fremtiden her i kommunen, så kontakt formand Birger Holm Brøndberg på mail eller telefon 60 45 09 67.

Der er stor opbakning fra den lokale bestyrelse og vi har også allieret os med nogle af de stærke og aktive LAU-afdelinger, der er i nabo-kommunerne, så Liberal Alliance i Faxe får masser af hjælp, støtte og inspiration – både i opstartsfasen og i den videre udvikling. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Bliv en del af noget stort

Liberal Alliances Ungdom er Danmarks hurtigst voksende politiske ungdomsorganisation.

Det er vigtigt for os at engagere unge mennesker i politik og den demokratiske debat.
Det er trods alt dig og dine børn, der skal leve i det samfund, som politikerne skaber lige nu…

Liberal Alliances mærkesager er:

  • Frihed – Til at skabe det liv, som du gerne vil have. Du er ekspert i dit eget liv. 
  • Vækst – Fordi velstand er en forudsætning for velfærd. Ufinancieret velfærd er en gældsbombe under kommende generationer.
  • Mindre bureaukrati – De offentligt ansatte skal bruge mindre tid på papirnusseri og mere tid på at løse deres kerneopgaver.
  • Lavere skat – Fordi lavere skat giver øget vækst, flere jobs og øget indtjening til staten.

Vil du være med?

Ønsker du at engagere dig aktivt i det politiske arbejde, så er der masser af muligheder for at få spændende opgaver i LAU og et stort netværk af aktive, liberale venner i hele Danmark. 

Der er både brug for dig, der gerne vil kaste dig aktivt ind i den politiske debat og for dig, der hellere vil arbejde i kulissen med at sørge for, at alt det organisatoriske fungerer. 

Har du lyst til at engagere dig dybere i det politiske arbejde, så har Liberal Alliance et talentudviklingprogram for unge politiker-spirer, der gerne vil arbejde aktivt med at sprede det liberale budskab.

Du er naturligvis også meget velkommen til at blive medlem selv om du ikke har overskud til at deltage aktivt her og nu, men alligevel gerne vil følge og støtte udviklingen mod et friere og rigere Danmark. 


Du kan læse mere om Liberal Alliances Ungdom her 
Følg LAU på Facebook her

Du kan melde dig ind i LAU her