35 kroner om måneden

Når du melder dig ind i Liberal Alliance, så dækker dit medlemsskab både den landspolitiske organisation og vores lokalafdeling her i Faxe Kommune.

Liberal Alliace er et aktivt parti med en nærværende parti-top og mange aktiviteter i hele landet. Fremdrift sker hele året rundt og ikke kun omkring valgkampene.

Er du under 30 år?

Så kan du blive medlem af Liberal Alliance Ungdom, der er Danmarks hurtigst voksende ungdomspolitiske forening OG hovedorganisationen Liberal Alliance OG LA Faxe for kun 100 kroner om året.

Læs mere HER

Din lokalforening

Hos LA Faxe afholder vi både politiske og sociale arrangementer. Vi afholder virksomhedsbesøg, debatmøder og spændende foredrag. Vi samarbejder også aktivt med de andre liberale lokalforeninger i regionen for at fremme det liberale budskab og den politiske dialog. Idéerne spænder lige fra store tværpolitiske debatmøder til hyggelige liberale fredagsbarer (som sagtens kan ligge på en tirsdag!) og fællesture til store politiske events som Landsmødet på Bornholm samt de landsdækkende samlinger Liberal Fridag og LAs landsmøde. Vores primære formål er at få politisk indflydelse, så vi kan bekæmpe unødvendig bureaurkrati og spild af skatteborgens penge her i kommunen.

 

Aktiv eller passivt medlem?

Et medlemsskab giver dig mulighed for at skabe et stærkt netværk af selvstændigt tænkende mennesker, hvis du har lyst til det.

Du er meget velkommen til at melde dig på banen til at udføre frivilligt arbejde i foreningen, når du har tid og overskud.

Du kan også være passivt medlem – og så hjælper du alligevel, for dit kontingent giver os mulighed for at kæmpe for en bedre Faxe Kommune.


Et medlemsskab koster 400 kroner om året.

Du kan betale beløbet på én gang eller tilmelde dig betalingsservice og betale 35 kroner om måneden eller 100 kroner 4 gange om året.

Læs mere og tilmeld dig her